Architecturale Producten in Digitaal Ontwerp

Let your building stand out
Challenge us…

Freebird Coated Aluminium

Digitalisering is momenteel erg actueel. De huidige mondiale ontwikkelingen hebben deze noodzaak vergroot en veel bedrijven versnellen het vernieuwen van hun processen. In de bouw zijn al veel, en worden nog veel processen gedigitaliseerd. Uiteindelijk zullen we echter voor elk gebouw een tastbaar onderdeel nodig hebben, ook al worden we nu geconfronteerd met geheel nieuwe benaderingen op het gebied van duurzaam ontwerp en productiviteit.

Freebird gaat mee met de veranderende tijden en is niet alleen “state-of-the-art” in het coaten van aluminium, maar eveneens “up-to-date”. Naast het gangbare coil-coaten van aluminium, biedt Freebird een vrijwel onbeperkt spectrum aan hoogwaardig digitale print-technologie.

Historie

De Freebird groep is in 1986 opgericht en is gevestigd in Nederland (‘s-Hertogenbosch). Freebird Aluminium levert al vele jaren coilcoated aluminium.

Freebird biedt een oneindige keus aan oplossingen voor architectonische toepassingen voor zowel binnen- als buitengebruik met de nadruk op designvrijheid, kwaliteit en duurzaamheid. Onze producten zijn ook in kleine hoeveelheden verkrijgbaar. Met state-of-the-art technologie, uitgebreide kennis en decennia-lange ervaring biedt Freebird decorgelakt en digitale producten voor gevels, daken, zonwering, rolluiken, scheidingswanden, plafonds, campers, caravans en reclame-toepassingen.

Het gelakte of geprinte aluminium kan geleverd worden op rol, plaat, geprofileerd of gebogen. Freebird heeft zeer uitgebreide ervaring op het gebied van gedecoreerd aluminium en beschikt over een eigen lakstraat, printlijn, profileerlijnen en knip -en embosseerlijn, om zodoende het gehele productieproces te optimaliseren en controleren. Freebird is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

Gratis monster(s) aanvragen


    Wij zijn u graag van dienst bij aan aanvraag voor een monster of een offerte. Voor monsters kunt u ook het bovenstaande contactformulier invullen.