hero-home
Freebird Coated Aluminium

Architectonische producten in Digitaal design

Laat uw gebouw opvallen Daag ons uit…

  • Aluminium Buitentoepassing
  • Aluminium Interieur
  • Aluminium toepassingen
  • Freebird Digital Design
  • Freebird Decor Coating
  • Recreatieve voertuigen
about-freebird-coated-aluminium
Over

Freebird Coated Aluminium

Digitalisering is momenteel erg actueel. De huidige mondiale ontwikkelingen hebben deze noodzaak vergroot en veel bedrijven versnellen het vernieuwen van hun processen. In de bouw zijn al veel, en worden nog veel processen gedigitaliseerd

Uiteindelijk zullen we echter voor elk gebouw een tastbaar onderdeel nodig hebben, ook al worden we nu geconfronteerd met geheel nieuwe benaderingen op het gebied van duurzaam ontwerp en productiviteit.

Freebird gaat mee met de veranderende tijden en is niet alleen “state-of-the-art” in het coaten van aluminium, maar eveneens “up-to-date”. Naast het gangbare coil-coaten van aluminium, biedt Freebird een vrijwel onbeperkt spectrum aan hoogwaardig digitale print-technologie.

Freebird Aluminium B.V.

Geschiedenis

Freebird Group is opgericht in 1986 en gevestigd in Nederland (‘s-Hertogenbosch). Freebird Aluminium levert al vele jaren coilcoated aluminium.

Freebird biedt een oneindige keus aan oplossingen voor architectonische toepassingen voor zowel binnen- als buitengebruik met de nadruk op designvrijheid, kwaliteit en duurzaamheid. Onze producten zijn ook in kleine hoeveelheden verkrijgbaar. Met state-of-the-art technologie, uitgebreide kennis en decennia-lange ervaring biedt Freebird decorgelakt en digitale producten voor gevels, daken, zonwering, rolluiken, scheidingswanden, plafonds, campers, caravans en reclame-toepassingen.

Het gelakte of geprinte aluminium kan geleverd worden op rol, plaat, geprofileerd of gebogen. Freebird heeft zeer uitgebreide ervaring op het gebied van gedecoreerd aluminium en beschikt over een eigen lakstraat, printlijn, profileerlijnen en knip -en embosseerlijn, om zodoende het gehele productieproces te optimaliseren en controleren. Freebird is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

Producten

Wij produceren twee varianten

FDC
FDC Ned
Materials: Aluminium
Alloy: 3000-serie en 5000-serie. Alternatieve series op aanvraag
Width: 100 - 1600 mm
Thickness: 0,30 - 1.20 mm
Paintsystems: PVDF, PE, HDPE
Zie detaillaag
FDD
FDD Ned
Materials: Aluminium
Alloy: 3000-serie en 5000-serie. Alternatieve series op aanvraag
Width: 20 – 1600 mm
Thickness: 0,30 – 0,80 mm
Paintsystems: HDPE
Zie detaillaag
FDC (Freebird Decor Coating)

Aluminium met een speciale coating voor uw specifieke toepassing.

Producten

Diverse panelen waarin onze produkten gebruikt worden

neew

Gratis monsters aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in een monster of een offerte, neem dan contact op met Freebird of stuur een verzoek via het contactformulier.