Aluminium Interieur

Freebird Aluminium: kies de ultieme interieur design materiaal

Informatie

Waarom aluminium voor het interieur?

Aluminium is duurzaam materiaal dat uitstekend gebruikt kan worden voor diverse interieur-toepassingen. Het is licht in gewicht, duurzaam, makkelijk vervormbaar, recyclebaar, corrodeert niet en is verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, designs en texturen. Het gelakte en geprinte portfolio van Freebird is tevens 100% milieuvriendelijk en wordt geproduceerd in overeenstemming met de meest actuele milieunormen in onze industrie.

Freebird is gespecialiseerd in het decorlakken en digitaal printen van aluminium coils voor buiten -en binnentoepassingen.

Interieur

Plafonds

Mede vanwege het zeer lage gewicht en de vervormbaarheid, wordt aluminium vaak toegepast in plafonds. Dit kan zijn als lineair plafond, open cel, of tegel. Binnen deze soorten zijn er ook weer vele varianten mogelijk, waardoor nagenoeg elk architectonisch design mogelijk is.

Het aluminium kan gelakt worden en er dan uitzien als hout, natuursteen en andere natuurlijke materialen, maar ook elk denkbaar design of afbeelding kan digitaal geprint worden, en is zelfs geschikt voor buitentoepassingen, omdat al ons geprint aluminium wordt voorzien van een additionele clearcoat met UV-blockers. Alle materialen zijn geschikt voor buitentoepassingen omdat we een extra blanke lak met UV-blokkers aanbrengen.Ons aluminium wordt doorgaans geleverd als coil, zodat efficient gerolvormd kan worden. Natuurlijk is verwerking met een kantbank ook mogelijk. Plafond in FDD met een 3-D effekt

interior-1
interior-2

Interieur

Binnenwanden

Freebird aluminium is ook uitermate geschikt voor interieurbekleding. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld badkamerwanden, achterwand/spatplaat in een keuken, bekleding van balies, decoratieve/functionele wanden in publieke gebouwen etc.

  • Badkamer met FDD achterwand
  • Openbare ruimte met FDD op een binnenwand
  • FDD panelen op een binnenwand en bekleding van receptie
neew

Gratis monsters aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in een monster of een offerte, neem dan contact op met Freebird of stuur een verzoek via het contactformulier.