Recreatieve voertuigen

Al jarenlang is Freebird een belangrijke leverancier en partner van Europese fabrikanten van caravans en campers. Freebird levert ook aan de fabrikanten van caravan -en camperdeuren en deuren van opbergruimtes. Door onze expertise, hoge kwaliteit en betrouwbare service zijn we gestaag gegroeid in de afgelopen jaren.

long-strips-aluminum-rolled-conveyor-belts-factory-aluminum-industry-generative-ai

Informatie

Waarom aluminium?

Aluminium is uiterst duurzaam voor de gevel omdat het lichtgewicht, duurzaam, gemakkelijk vervormbaar, recyclebaar, niet-corrosief en verkrijgbaar is in eindeloos veel kleuren, ontwerpen en texturen. Het gelakte en geprinte portfolio van Freebird is tevens 100% milieuvriendelijk en wordt geproduceerd in overeenstemming met de meest actuele milieunormen in onze industrie.

Freebird is gespecialiseerd in het decorlakken en digitaal printen van aluminium coils voor buiten -en binnentoepassingen. Deze coils worden geleverd aan de fabrikanten van aluminium gevelpanelen en aluminium daksystemen.

Opties

Freebird biedt diverse mogelijkheden:

1. Decorgelakte strepen op aluminium rol of plaat (in elke kleur en/of breedte)

van-with-grey-strip-on-left-side

2. Digitaal geprint design op aluminium rol of plaat (customized)

van-with-colorful-pattern-on-right-side

3. Hamerslag embossing

Afbeelding1 1

Omdat wij in staat zijn om te embosseren tot 1.692 mm, kan de caravan of camperdeur uit één plaat gemaakt worden, hetgeen naast de praktische voordelen ook een kostenbesparing bij de fabrikant oplevert.

4. Slitten Een geproduceerde rol aluminium kan nadien in smallere banen geslit worden

Afbeelding1 1 (1)

5. Profileren van de randen van de boven -en onderplaat, zodat deze bij de fabrikant eenvoudig met elkaar verbonden kunnen worden.

Afbeelding1 1 (2)

6. Knippen op lengte

Afbeelding1 1 (3)

Naast het produceren van aluminium voor de zijwanden zijn wij ook de exclusieve en gecertificeerde distributeur voor de after-sales wand -en dakbeplating van diverse Europese caravan en camper fabrikanten. Voor meer gedetailleerdere informatie verwijzen wij u graag naar www.freebird-aluminium.nl.

neew

Gratis monsters aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in een monster of een offerte, neem dan contact op met Freebird of stuur een verzoek via het contactformulier.